Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:122010 kpl

Blogit 2012

2012

17.9 Kultainen Kannu finaali. Varis J vs Jyrkivaara J, UT, 3/2
Vastakkain toissavuoden voittaja J.Varis sekä viime vuoden kakkonen J.Jyrkivaara. Olosuhteet oivalliset, kenttä mainiossa kunnossa, reipasta tuulta ja ainoastaan ajoittaista heikkoa tihkua. Joona aloittaa napakasti bidie-par-birdie, jolla siirtyy 2 up. Sitten kyttäillään muutaman reiän verran, tasaillaan reikiä ja mietitään tarkkaan voiko putteja antaa vai ei. Par 3 viitosella Janine upottaa oman breikkaavan 1,5 metrisen par puttinsa mutta ei yllättäen anna Joonalle alle puolen metrin tasoittavaa "ei voi antaa ettei sanota vierailta saavan helpommin…" perustelee Janine tiukkaa linjapäätöstään (viitaten aviopari Variksen aiempaan sanailuun)! Niinpä Joona vastaa samalla mitalla ja ottaa sitten väkisin vielä pari reikää etuysin lopusta ja johtaa näin 4 up. Tässä vaiheessa Janine ei kuitenkaan anna tuumaakaan periksi vaan lupaa "ainakin kestää pidempään" kuin Nina ja aloittaakin lupaavan iskun heti kympillä ottaen ensimmäisen reiän nimiinsä nätillä paarilla. Sitten vauhti kuitenkin hiipuu ja seuraavat kaksi tasataan ja kun par 5 13:lla Janinelle tulee pari ohuempaa osumaa siirtyy Joona uudelleen 4 up tilanteeseen paarillaan. Sekunnin murto-osan 14 tiiausboksissa Joona miettii älykästä varman päälle lyöntiä griinin eteen, mutta onneksi tulee järkiinsä ja lyö sivuvastatuuleen ainoan järkevän vaihtoehdon…miehekkään korkean lipunmittaisen vedon noin puoli metriä liiaksi vasemmalle kovapohjaiseen bunkkeriin päätyen. Janine nappaa reiän helposti Joonan pallotellessa bunkasta toiseen edestakaisin miettien samalla J.Kurolan harmageddonin alkua samoissa vaiheissa Janinea vastaan. Kun Janine vielä kiristää ruuvia viemällä seuraavan reiän nousten 2 down tilanteeseen alkaa tunnelma tihentyä ja aggressiivinen naaraspeto vaistoaa tilanteensa tulleen. Mutta hermot ne on naaraallakin ja Joonan käydessä rauhoittavalla metsäpisulla vetää Janinen draivinsa 16:lla poikkiveteen, jolloin Joona vetäisee omansa "varman päälle" vasemmalle veden eteen puiden taakse, josta syntyy pakollinen bogi ja Janinen on tyytyminen toiseen niukkaan tappioon Kultaisen Kannun finaalissa.

Voittaja on toki tyytyväinen omaan suoritukseensa, mutta ei kovin pahoillaan olisi ollut mikäli Janine olisi voiton tänä vuonna napannut. Lyöminen on rentoa ja reipasta, lieviä epäonnistumisia ei jäädä mutisemaan ja pelihuumori säilyy koko ajan ihailtavalla tasolla. Oli suuri etuoikeus päästä pelaamaan finaalia Janinen kanssa! Kiitos kaikille muillekin mukana olleille, talviharjoittelun kautta eheytyneenä ensi kauteen!!

4-9 Varis J vs Varis N, UT, 6/5
Syksyn odotettu trilleri, kiihkeä paikalliskamppailu Varis Nina vs Varis Joona pelattiin sopivassa tihkusateessa UT:lla 4.9. Hyväkuntoisella kentällä ei muuta liikettä näkynyt, mutta onneksemme lähtöön ilmoittautui psykiatri Nurminen, joten parisuhdeterapiaan oli asianmukaiset valmiudet. Molemmat pelurit käyttivät omia vahvuuksiaan, Nina vahvaa maskuliinista draw-kierrettään ja pitkiä lyöntejä, Joona neitimäistä "neppailua" ja pallon sijoittelua ärsyttävällä varmuudella. Kolmannella griinillä Joona ihmetteli kun Nina ei antanut ihan lyhkäistä puttia todeten "mä en kuule sulle anna mitään…", jolloin konsultoitiin psykiatria ensimmäisen kerran ja todettiin lausahduksen rajoittuvan kuitenkin tähän kilpatilanteeseen. Kun päästiin suljetulle väyläkioskille oli Joona nykäissyt 6 up tilanteen ja palkitsi itseään Wiener-Cafella Ninan hörppiessä Vichyä. Seuraavakin Joonalle paarilla, mutta 12 Ninalle upealla paarilla lipun ollessa ihan griinin takanurkassa. Par 5 13:lla sitten lopullinen ratkaisu ja ottelun katkeaminen 6/5 tilanteeseen. Jotenkin halju olo voittajalle jäi, ei tietoakaan tavanomaisesta voittamisen riemusta…toisaalta uran ensimmäinen reikäpeli naista vastaan ja lopputulos rohkaiseva finaalia ajatellen. Ninalle tietenkin onnittelut näinkin monen miekkosen pudottamisesta, joka oli mainio suoritus. Nyt keskittymään finaaliin…onko Janine valmis??

31.8 Jyrkivaara J vs Vainio P, VT, 19r (1up)
Kaunis syyssää vanhalla. Etuysillä Janine vie ja Pauli yrittää pysyä perässä, pariin otteeseen 3 up Janinelle. Sitten Pauli saa kurottua eron kiinni ja 17:llä ollaan tilanteessa AS. 18lla Paulille yksi lyönti eteen. Pauli avaa vasemalle 160m lipusta ja kun Janinen avaus menee 120 m:n oikealle puiden katveeseen, päättää Pauli löydä layupin lipalle. Pallo kierii kuitenkin juuri ja juuri vesiesteen puolelle, joten lipalla ollaan tasatilanteessa ja reikä tasataan. Kisaa jatketaan VT;llä, Pauli avaus bunkkerin taakse 150m  lipusta, Janine vajaaseen 100 m, Paulin lähestyminen greenille 6 m lipusta, Janinen toiselle puolelle 3 m:n ja kun Pauli birkku jää kupin reunalle ja Janine upottaa omansa saa kisa hienon lopun. Kiitos Janinelle mukavsta ja kilpailuhenkisestä kierroksesta.

27.8 Jyrkivaara J vs Huopio J, UT, 4/2
Viimevuoden finalistit kohtasivat UT:lla hyvässä aurinkoisessa säässä. Kenttä ja greenit olivat hienossa kunnossa seuranmestisten jäljiltä. Jukka kiirehti suoraan töistä tiille ilman lämmittelyjä ja Janine veikin heti ensimmäiset kolme reikää. Etuysi menikin Jukalta lämmittelyyn ja peli alkoi kulkea vasta takaysillä, tämä tapahtui kuitenkin liian myöhään ja tällä kertaa Janine vei 4/2.

14.8 Huopio J vs Karjalainen M, UT, 4/3
Toisen kierroksen ottelu lähes kuukauden aikataulusta (sorry direktoraatti). Hieno, lämmin elokuun iltapäivä. Tasaiset pelikumppanit, ei tasoituslyöntejä kummallakaan. Kenttä kuiva, greenit nopeat. Tasainen ottelu, joka etuysin jälkeen 1 up Jukalle. Takaysillä Jukan lähipeli toimi hyvin, minkä vuoksi kättely 4/3 -tilanteessa 15:llä greenillä.

6.8. Varis N vs Turunen V, UT, 3/2
Peli pelattiin 6.8. Uuden Tarinan kentällä miellyttävässä golfsäässä. Kisaa seuraamaan ja kannustamaan lähtivät Sakari Savolainen ja Jukka Siljader. Ninalle tasoituslyöntejä kolme, väylillä 4, 13 ja 16. Ninan peli alkoi nolosti. Avauslyönti outtiin ja sen jälkeen monta epäonnistunutta lyöntiä, joten Velille helposti reiän voitto. Nolosta alusta suivaantuneena Nina voittikin kolme seuraavaa väylää bogeilla ja par 3:n parilla. Bogeilla vuoroin voitettiin ja tasattiin reikiä. Väyläkioskilla peli Ninalle 2 up. Siljanderin tarjoama kahvi Ninalle ja voimakaurakeksi lisäsi Ninan voitontahtoa ja Väylällä 13 Nina johti 4 up. Väylällä 14 Veli löi täydellisen lyönnin lipun viereen ja reiän voitto varmalla parilla. Väylä 15 bogeilla tasan. Väylällä 16 Veli dormie tilanteessa ja Ninalla etuna tasituslyönti. Molemmat avasivat ojan eteen ja molempien kakkoset hieman epäonnistuivat ja jäivät raffiin sivurinteeseen. Velin lähestyminen greenille onnistui täydellisesti ja pallo 1,5 m lipusta. Ninan pallo rulli kauas greenin taakse semiraffiin ja pallo kupissa kolmella putilla tuloksena tupla. Velin par putti ei uponnut, joten reikä tasattiin. Ottelu päättyi Ninalle 3/2. Huippugolffia ei peli ollut, mutta tyypillistä reikäpelitrilleriä.

5.8 Jyrkivaara J vs Kurola J, UT, 22r (1up)
Ottelu pelattiin UT:lla kesähelteessä, mittari näytti + 29. Reikäpeli oli tiukka ja molemmat pelaajat pelasivat hyvää golfia. Jouni sai kahdella väylällä tasoituslyönnin, joista molemmista hyötyä ja johtikin peliä väylän 13 jälkeen 4 up. Janine vei väylän 14 ja viisitoista tasattiin. Väylälle 16 mentäessä peli oli dormie. Janine vei kuitenkin seuraavat kolme reikää, jonka jälkeen lädettiin pelaamaan jatkoreikää (UT1, UT2, UT17 ja UT18 toim. huomautus). Peli saatiin poikki vasta neljännellä jatkoreijällä jonka Janine voitti. Reikäpeliä parhaimillaan!

26.7 Varis J vs Kokkarinen J, UT, 6/5
UT sateiden pehmittämänä. Alkuun tasaista, vuoron perään reikien vientiä paareilla. Joonalla (vihdoinkin) hyvä draivipäivä, Joukolla puolestaan maagisen hyviä chippejä lipun juurelle. Väylältä 8 alkaen alkoi pallo pomppia enemmän Joonalle suotuisasti ja kuusi perättäistä reikää paariin oli liikaa Joukolle ja jouduttiin kättelemään reiällä 13. Luvuin 6/5 peli Joonalle, mutta numeroiden taakse katsottaessa selvästi tasisempi kamppailu rautojaan pitkälle ruoskivan ja hyvää lähipeliä pelaavan Joukon kanssa.

25.7 Vainio P vs Seppä J, VT, 3/1
Kaksi kesälomalta paluun ahdistuksesta kärsivää päätti rentoutua pelaamalla golfia, Juhan alku ei ihan onnistunut, kun työ melkein myöhästytti tiiajalta. Onneksi Subarusta löytyi vauhtia ja viime tipassa mies säntäsi tiille. Juhalle 4 tasoituslyöntiä. Mukaan kierrokselle kivien heittelyn sijasta golfpalloa lyömään lähti edesmenevä neurojohtaja Jaakko 'Big Easy' Rinne ja Harri 'Bubba' Tulla. Minkä golfarin KYS Jaakossa menettääkään.  Kisan alku ei hienouksia tarjonnut, bogeilla vietiin reikiä, joskus parillakin ja kun kaveri löi huonon avauksen niin toinen päätti tulla perässä mukana. Väyläkioskilla oltiin tasatilanteessa. Juhan kahvi/munkki/makkara yhdistelmä oli huonompi kuin Paulin kahvi/pasteija, sillä seuraavista viidestä väylästä Pauli vei neljä. 13:lla Juhalla oli tasoituslyönti, Pauli avaa 135m lipusta, Juha 110m, Paulin jatkolyönti suuntautuu kuitenkin bunkkeriin vasemmalle ja Juha toppaa samaan paikkaan, Pauli lyö bunkkerista pallon alle metriin lipusta, kun taas Juha epäonnistuu omassa yrityksessään.  14 tasataan bogeilla, Paulin voittoputti jää kupin reunalle, 15llä Pauli lyö lähestymisen pitkäksi ja se on sitten Juhan heiniä, enää 3up Paulille, kun mennään Bermudaan.  Ja kesälle tyypillisesti alkaa rankkasade. 16lla molemmat avaavat Bonallackille ja sieltä lähestymiset vastarinteeseen griinin taakse ja sieltä chipit forelle , josta Juha chippaa hienon parin ja Paulin putti jää taas kupin viereen, enää 2up. 17llä Juha avaa hienosti 65m:n, Pauli slaissaa 90 m:n ja lyö sieltä koivun oksan avittamana lähestymisensä 30 m päähän greenistä, Juha taas lyö omasta mielestään hyvän lähestymisen, mutta pallo ei jää griinillä vaan liukuu takana olevalle tielle, josta bunkkerin kautta greenille kolmella lyönnillä, Pauli päättää ottelun lypsämällä bogin ja peli päättyy 3/1. Kiitoksia Juhalla muakavasta ottelusta.

21.7. Turunen V vs Mäkelä T, VT, 1up
Arvoisa direktoraatti! Veli Turusen ja Teppo Mäkellän peli pelattiin 21.7 Vanhan Tarinan kentällä. Velillä oli tasoituslyönti väylällä 18. Ottelun tärkeydestä huolimatta valmistautuminen mm. Tepon veneretken ja Velin muiden ns. kiireiden vuoksi jäi vähemmälle ja ottelu pelattiin näiltä osin "scrathcinä". Ennen pelin alkua klubilla tosin katsottiin viimeiset vinkit British Openista. Ottelu lähti pienen sateen uhan ja kovan tuulen vuoksi varovasti liikkeelle ja kumpikin kilpailija teki pääasiassa bogeja. Velin par väylällä 2 ja Tepon bogey väylällä 5 olivat alkukolmanneksen ainoat voitetut reiät. Sitten Teppo nykäisi etuysin päätteeksi 3 up pareilla ja yhdellä bogeylla. Väylällä 10 Velillä onnenkantamoinen; 2.lyönti pyörahti lipun ja reiän ympäri ja eagle jäi 10 cm päähän. Tepon pelatessa metsäpeliä Veli onnistui kaventamaan vielä väylällä 11 tilanteen Tepolle 1 up. Teppo kiristi taas tahtia vieden seuraavat 2 reikää; tilanne väylän 14 tiillä 3 up Tepolle. Väylä 15 meni Velille bogeylla. Väylällä 16 Teppo löi pallonsa kantarelli paikkaan ja väylä Velille. 17. väylä niinikään Velille parilla ja tilanne 18. aloituspaikalla A/S. Velillä tasoituslyönti ja kolmen lyönnin taktiikalla yli. Parputti alamäkeen upposi 1,5 m päästä ja käteltiin. Kiitos Tepolle vaihtelevan tapahtumarikkaasta kierroksesta ja tiukasta taistelusta. Keli pysyi kuivana koko 4,5 h kierroksen ajan.

18.7 Seppä J vs Ruuskanen R, VT, 3/1
Vanhat koripallopelikaverit vastakkain. Ramilla 4 tasoituslyöntiä. Sääennustukset heittivät häränpyllyä taas kerran ja kisa käytiin hienossa kesäsäässä. Juhan normaali lämmittely (kuuma kahvi) ei toiminut, vaan Rami vei kolme eka reikää. Osat kuitenkin vaihtuivat ja Juha voitti viisi seuraavaa ja kahvilla tilanne Juhalle 2up. Rami tasoitti tilanteen 14. reiällä. Ratkaisun makua 15.väylällä, jossa Ramilta kaksi avausta outiin ja ilmainen reikä Juhalle. 16 ja 17 Juhalle Ramin kiertäessä metsien kautta. Kättely 17. viheriöllä tuloksella 3/1 Juhalle. Rami lähti lohduttautumaan Pori Jazzeille!

17.7 Vainio P vs Rannanheimo J, VT, 20r (1up)
Pauli aloittaa umpisurkeasti, 4 reikää, 4 down. Sitten vesisade jäähdyttää höyryt (tai sitten edellisenä päivänä hankitun penkkipunneruslaitteen testaamiseen jälkeen ruumis taas tuntuu omalta), birkku ja par ja peli enää 2 down. Väyläkioskin kahvittelulle kuitenkin Juhan 3 up johdossa. Tauko ei sovi Juhalle ja Pauli vie 4 väylää peräkkäin, 12lla melkoisella tsäkällä puusta kimmoke melkein griinille ja par. 14llä hyvä up&down ja tilanne yllättäen 2up. 15llä Juha puttaa hienosti 5 metrisen parputin sisään. 16 ja 17 jaetaan bogeilla. Viimeiselle tilanteessa 1 up Paulille ja Juhalla tasoituslyönti ja hän on hienosti kahdella forella, Pauli kolmella 2m:ssä, Juhan chippi kupin viereen ja jatkoreille VTlle ystävällisten kanssa pelaajien suosiolla. Pauli avaa bunkkeriin oikelle, Juha vasemmalle bunkkerin taakse. Molemmille bogi. VT2:lla osat vaihtuvat, Juha avaa kivikovaan bunkkeriin oikealle, Pauli forelle lipun eteen, josta varma par ja kättely.

11.7 Kokkarinen J vs Kettunen J, UT, 2 up
Vaihtelevassa kesäsäässä pelattiin. Sateenuhka oli melkoinen, mutta ilman sadetta kierros sujui. Joukolle 5 tasoituslyöntiä ja näistä melkoisesti apua. Etuysin jälkeen tilanne edelleen tasan. Joukolla tuuria outiin hakeutumassa olevien pallojen pysyessä kuitenkin pelissä. Ja kun Jukalla useampi hyväntuntuinen putti jäi uppoamatta pyörähdettyään reunan kautta, niin viimeisellä väylällä päädyttiin tilanteeseen 2 up.

6.7 Jyrkivaara J vs Antikainen J, VT, 5/3
Ottelu pelattiin aurinkoisessa kesäsäässä Vanhalla Tarinalla. Jarmo sai 6 eteen. Etuysi pelattiin suht tasaisesti vaikka Jarmo sai vain yhdellä väylällä tasoituslyönnin. Jarmo pelasikin etuysin reilusti alle oman tasoituksen ja peli kulki. Janine kuitenkin upotti väylällä 8 pitkän birdie putin ja Jarmo missasi omansa. Metsäväylille siirryttäessä Janine kuitenkin naputteli varmaa paaria ja eroa alkoi syntyä. Kättely tapahtui väylällä numero 15 ja peli päättyi 5/3.

3.7. Varis N vs Savolainen S, UT, 1 up
Jälleen yksi taistelu takana, josta raportti. Arvo-myrskystä kovat varoitukset iltapäivään, mutta sääolosuhteet olivatkin mainiot golffiin. Kenttänä Uusi Tarina. Tasoituslyöntejä Ninalle 4, joista 3 UT:n loppuväylillä. Aluksi vuoroin voitettiin ja tasattiin reikiä. Väylällä 8 Sakarilla oli musta hetki. Väyläkioskilla Nina johti + 3. Peli jatkui tasaisena. Väylällä 16 Sakari oli dormi tilanteessa, joten tiukkana pelimiehenä voitti väylät 16 ja 17 Ninan lyödessä palloja veteen ja metsään. Ratkaisu siirtyi viimeiselle väylälle, mikä oli Ninan tasoitusväylä. Sakari oli pakkovoiton edessä. Molemmat avasivat tyylikkäästi väylälle ja kakkoset noin 110 metriin lipusta, Sakari hieman vasemmalle raffiin. Sakarin kolmas lyönti duffasi, mutta pallo onnekkaasti pomppi griinin kanttiin. Nina lähti lyömään lipulle luottomailallaan, mutta pallo molskahti veteen. Nyt Ninan pelihermoja koeteltiin. Ninan viides lyönti veden takaa lähti kauniisti kohti lippua, mutta rulli pitkäksi griinin taakse forelle. Sakarin chippikin meni pitkäksi ja pitkä putti jäi lyhyeksi. Nina onnekkaasti puttasi pitkän putin reikään tehden bogin ja peli loppui siihen. Ninalle voitto 1 up. Terkuin Nina

5.7. Varis J vs Venesmaa P, UT. 19r (1 up)
Hellerajaa hipova keli hyväkuntoisella kentällä. Tasokasta par-puurtamista molemmilta, tasatilanteessa väyläkioskille, jossa Petelle makkara kaikilla mausteilla, Joonalle suklaatuutti. Hetkellinen herpaantuminen Petellä väylillä 11 ja 12, jotka Joona vie pareilla, mutta välitön kuitti Peteltä kahdella seuraavalla, joiden birdiella ja parilla peli taas A/S. Kaksi seuraavaa kyttäillään pareilla tasan. 17:llä Peten avaus lipeää hiukan väylän ulkopuolelle oikealle, josta 145 m:stä vahva rauta-7 kohtalokkaasti yli griinin paksuun vastarinnekarheikkoon. Joona kahdella namulyönnillä peräkkäin lipun viereen ja kun Peten chippi ei tule riittävän lähelle vie Joona reiän ja pääsee dormieen. Draaman kaarta muodostetaan perinteisesti viimeisellä, jossa Pete kolmella n 10 m lipusta, mutta Joona lyö kolmantensa vasemmalta semiraffista sokettina veteen eikä saa dropin perään lyötyä lähestymistä yhdellä putilla sisään, joten pelitilanteita vastaten ollaan A/S tilanteessa. Siirrytään varjojen jo pidentyessä Vanhan ykköselle, jossa Peten avaus karkaa oik bunkkeriin, josta kakkonen jää vielä 80 m:iin. Joonan kakkonen hyvin griinin takaosaan. Petelle harvinainen missaus lobbylla vasemalle, josta chippi jää vielä liian kauas reiästä…kätellyt ja vastustajan onnittelut molemmin puolisesta miehekkäästä esityksestä.

4.7 Huopio J vs Pukkila M, UT,  2/1
Keli hyvä, peli ei. Matilla pari loistoputtia, Jukalla monta lyhyeksi jätettyä chippiä. Ratkaisupallot lopulta kääntyivät Jukan eduksi. Muutoin ei jäänyt jälkipolville kerrottavaa.

29.6 Kokkarinen J vs Kröger H, VT, 2 up
Aurinkoisessa säässä päästiin pelaamaan. Peli sujui tasaiseen tahtiin, mutta Heikillä sen verran enemmän vesihakuisia palloja, että 18 väylän jälkeen tulos 2 up

27.6. Varis N vs. Riikonen P, UT, 7/5
Tyypillinen Suomen kesäsää Juhannuksen jälkeen, aurinkoa, tuulta, sadetta ja ukkosta. Kenttänä Uusi Tarina. Slopet tasan, joten kumpikaan ei saanut tasoitusreikiä. Peliseuraksi Pekka herrasmiehenä hyväksyi kaksi muuta blondia, vaikka kolmen naisen peliseura meinasi hieman hämmentää. Peli kulki aluksi jännittävästi rinta rinnan. Väylältä 6 Nina aloitti par putken ja Pekalla taas pientä epävarmuutta lyönneissä. Ninan pelaaminen jatkui tasaisen varmana ja kättely väylällä 13. Ninalle voitto 7/5. Pekalle kiitos miellyttävästä peliseurasta!

26.6 Turunen V vs Pukkila S, UT, 1 up
Arvoisa direktroraatti, tänään pelattiin Uuden Tarinan hyväkuntoisella kentällä Veli Turunen vs. Satu Pukkila.  Tasoituslyöntejä Sadun hyväksi oli 8, joista UT:n kortissa on vain 2 etuysillä.  Velin etukäteistaktiikkana oli hyödyntää etuysin väylät, jotta takaysille olisi tullut ns. siimaa. Satu vei väylän 2 tyylikkäästi lyhyehkön putin birdilellä.  Ensimmäiset 7 väylää menivät ristiin niin, että tilanne oli  Par 5-väylälle mennessä tasan.   Kioskille tultaessa Veli oli 3 up, mutta sitten Satu voitti vuorostaan seuraavat 3 väylää enimmäkseen ilman händärilyöntien apua.  Tilanne jälleen tasan 14. tiiauspaikalle tullessa. Kaikki  par- kolmoset menivät Velille par-tuloksilla; ehkäpä tämä hienokseltaan käänsi ottelun suuntaa. Väylä 15 meni tasatuloksella händärin ansiosta  Sadulle ja Väylä 16 ukkosen jyrähdellessä tasattiin.  17. väylä kääntyi Velille bogeyllä.  18 väylä oli molemmilla hermostunutta peliä; Satu eteni raffien kautta ristiinrastiin greenille ja Veli löi viimeisen lähestymisensä greenin taakse kukkulalle. Väylä tasattiin ja ottelu päättyi 1/0.   Molemmilla oli kyllä  saumoja ratkaista matsi aiemminkin, mutta hienoiset epäonnistumiset ja vastaavasti onnistumiset siirsivät ratkaisun viimeiselle väylälle.  Molemmilta selkeästi kauden parasta peliä tärkeässä paikassa. golfterv. Veli
 
25.6 Ruuskanen R vs Tulla H, VT, 2/1
Kioskille asti vaihtelevaa sään ja pelinkin puolesta. Peli siinä vaiheessa tasan. Takaysi meni molemmilla pelaajilla vaihtelevasti ja kättelyt toiseksiviimeisellä reiällä 2up.

11.6 Kultainen Kannu 2012 kaavio lopultakin saatu arvottua. Aikaisempien vuosien tapaan pelaajat laitettiin hcp-järjestykseen ja sen jälkeen paikka kaaviossa arvottiin. Kilpailun sääntöihin ei ole tullut muutoksia. Korkeammalla hcp:llä valitsee kentän, jos peli pelataan Tarinassa.