Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:117132 kpl

Blogit 2018

Kultaisen Kannun Finaali 2018:

17.9.2018 UT, Hattunen K vs Mäkelä T, 5/4

Kultaisen kannun finaali pelattiin Tarinassa sateisessa kelissä. Lähtötilanteessa Kimmolle 2 lyöntiä eteen.

Teppo aloittaa pelin vahvasti tehden ensimmäiselle väylälle birdien ja toiselle parin ja menee heti johtoon 2 up. Kolmannella väylällä puolestaan Kimmolle par ja kun neljännellä molemmat tekevät bogin, vie Kimmo reiän edun turvin ja tilanne tasan. Viides Kimmolle bogilla ja kuudes puolestaan Tepolle bogilla ja taas ollaan tasatilanteessa. Seitsemännellä Kimmon lähestymislyönti griinille onnistuu loistavasti ja siitä helppo par-putti sisään ja tilanne Kimmolle 1 up. Kahdeksannella tasataan reikä ensimmäisen kerran ja yhdeksäs menee Kimmolle parilla, tilanne 2 up. Kymmenes tasataan bogeilla. Yhdestoista ja kahdestoista reikä Kimmolle bogeilla ja tilanne Kimmolle 4 up. Kolmastoista tasataan kun Kimmolla lyönnin etu. Neljännellätoista Kimmon pitkä par-putti uppoaa ja peli ratkeaa. Kättelyt märillä hanskoilla ja Tepolta rehdit onnittelut voittajalle ja siitä reippaasti kävellen suoraan autoille. Matkan aikana Teppo näki pelin ratkaisun lähipelissä ja varsinkin puttipelissä.

Kiitos Tepolle rennosta golf finaalista.

25.8.2018 VT, Hattunen K vs Vehviläinen J, 1/0

Lähtötilanteessa semifinaaliin Kimmolle 3 lyöntiä eteen (väylät 1, 13 ja 18).

Jo avauslyönnit näyttivät sen, että Juuson lyönnit olivat selvästi Kimmon lyöntejä pitempiä.

Ensimmäinen reikä tasattiin, kun Kimmolla oli lyönnin etu. Toinen myös tasan. Kolmannen ja neljännen reiän Kimmo vei pareilla, mutta viidennellä Juuson upea birdie putti kavensi pelin. Kuudes väylä tasattiin bogeylla. Väylältä 7 alkoi Juuson kuuden peräkkäisen parin putki Kimmon kahta vastaan, mikä veikin Juuson jo tilanteeseen 3 up. Väylältä 13 alkaa vuorostaan Kimmon nousu vieden 3 peräkkäistä reikää tasoittaen pelin ja ratkaisua lähdettiin hakemaan Bermudasta. Ensin 16. reikä tasattiin bogeylla. 17. väylän lähipeli muodostui ensimmäiseksi ratkaisupaikaksi kun molemmat olivat samassa etubunkkerissa, josta Kimmo sai nostettua pallon greenille, kun taas Juuson lyönti meni greenin yli takametsään. Juuson lyöntiä vaikeutti selvästi edellisen yön sateen kovettama bunkkeri. 18. väylälle lähdettiin siis 1 up Kimmolle ja vielä yhden lyönnin edulla. Juuso lyö toisella veden yli, kun taas Kimmo pääsee vasta kolmannella. Lähipelissä molemmille sama määrä lyöntejä, joten reikä tasattiin ja voitto Kimmolle 1/0.

Kiitos Juusolle tiukasta, mutta silti rennosta pelistä.

22.8.2018 UT, Mäkelä T vs Pölkki A, 3/2

Mansesta ykköstiille kiiruhtanut Mäkelä oli siirrättänyt matsin alkua 50 min:lla, joka tuotti ylimääräiset tervetulleet tirsat yön tehoa etupäivystäneelle Pölkille. Tuulisessa, osin aurinkoisessa säässä lähdettiin kierrokselle, jossa Anssille 3 tasoitusta. kenttä hyvässä kunnossa ja viheriöt viritettynä seuranmestaruuksiin. Ykkösellä liiterin kulmat paukkuivat kun päpäivystäjä vielä palautti itseään arkeen ja golfkentälle, Tepolle tarjottiin halpa ykkönen. Kakkosella Anssi pelasi suoraviivaisemmin ja tasoitti bogeylla, par kolmosella sama riitti toiseen perättäiseen reikävoittoon, A1. pitkällä nelosella edes tasoitus ei riittänyt tasaukseen Tepon upottaessa hyvän bunkkerinylitys-wedgen jälkeisen putin, par ja AS. 5. väylä Tepolle ja kutonen Anssille, taas AS. Teppo lämpeni, par-birdie yhdistelmällä kahden keula, joka pysyi ulosmenon lopuksi, jossa ysillä vasta ensimmäinen tasattu reikä- sen verran epävakaata oli kisakaksikon pelailu. Kymppi tasan, yhdellätoista ehkä päivän komein lyönti Anssille viistorinteestä puiden alta 150 metristä viheriölle 4 m lipusta ja reikävoitto parilla. Tista raskas vero, Anssin avaus OB ja Teppo reikäpelihenkisesti varmistellen avaus vas:lle, välilyönti ja vasta kolmas viheriölle, T2. Pitkällä par %:lla tasoitus Anssille, jossa molemmat kolmella viheriöllä. Kuitenkin jo aiemmilla viheriöillä tavanomaista liukkaammaksi ja vaikeammaksi osoittautunut puttaaminen vei Anssin alamäkiputin 4 m pitkäksi, josta hanakka paluu vielä yli reiän ja uuteen kaltevaan metriseen. Missattu 3. putti ja Teppo 3up. Ratkaisun makua jo ilmassa tuossa vaiheessa, mutta seuraavalla hienon kauden pelannut Anssi venyi komeaan upotukseen viheriön ulkopuolelta putaten, par riitti reikävoittoon ja kisa sai uutta puhtia. 15 avauksen teppo haki kaukaa 4. väylä kautta, mutta tuli komeasti 170 metristä viheriölle ja par hyydytti Anssin dormie-tilanteeseen. Vielä 16 reiällä tasoituslyönti Anssille, mutta lähestymislyönnin kylkkäri vei pallon pitkäksi ja upotti toiveet, kättely suoritettiin kiitellen miellyttävää ja rehtiä seuraa, onniteltiin Martti Kansanen lohkon finalistia.

9.8.2018 UT, Vehviläinen J vs Kokkarinen J, 6/5

Kovan tuulen siivittämänä pelatussa ottelussa ei juurikaan hyviä birdie paikkoja ollut. Juuso siirtyy ensimmäisellä väylällä 1 up upottamalla par putin 2m. Toinen  ja kolmas tasan.  neljännen ja viidennen vie juuso par tuloksilla. Kuudes menee myöskin juusolle bogeylla. Kun seitsemäs tasataan on tilanne 4up juusolle. Kahdeksas väylä alkoi molempien osalta heikosti kun vaihtia käytiin hkemassa avauksien jälkeen 7 väylän puolelta. Juuso kuitenkin hyvällä 200m lähestymisellä vei väylän nimiinsä, tilanne 5up. Yhdeksännellä väylällä joukon hieno chippi 20m aivan reiän viereen tuottaa ensimmäisen reikä voiton. Juuso kuittaa 10 väylällä heti takasisin ja kioskille siirrytään tilanteessa juuso 5up. Kioskin jälkeen jouko chippaa birdien sisään ja kaventaa tilannetta. Juuson kuitenkin viedessä väylät 12 ja 13 par tuloksilla on peli selvä. Lopputulos 6/5

Peliseura oli aivan mahtavaa. Kilpailuhenkeä ja fairplay meininkiä oli reilusti mukana.

2.8.2018 Mäkelä T vs Vainio P, UT, 4/2

4 viikkoa jatkuneen hellejakson päätteeksi oli taivaalle kertymässä tummia pilviä kun yleensä peliparina pelaavat kaverukset kohtaavat vastustajina tasoituksettomassa KK-matsissa. 1. viheriölle vajan takaa sokkona kolmannella lähestynyt teppo ei saa reikää kun lämmittelee putteriaan kolmesti. kakkosella 17. väylän kautta pelattu eteneminen ei tuota etua ja Pauli siirtyy 1 up. Seuraava tasataan kun Pauli puttailee kolmesti. Reikä 5 päättyy päivän toiseen par-lukemaan ja Pauli 2 up. Kutonen Tepolle bogeylla ja seiska parilla, tilanne AS, jossa jatketaan väyläkioskille saakka eikä mitään häikäiseviä suorituksia ole pelikavereita ilahduttamassa. Väylä 12:lla jo toinen par Tepolle millä irtoaa ensimmäinen johtoasema. Kisa päättyy mentaalisesti pitkällä par 5 väylällä paulin lyödessä 2 jatkopalloa Out:iin ja tuon reiän kadotuksen jälkeen seuraa putkessa vielä 3 mustaa väylää, joista kaikista ponneton tappio. Kuudellatoista kätellään vaitonaisissa tunnelmissa.

6.8.2018 UT, Pölkki A vs Keränen J-P, 3/1

Kaksi positiivisen golfvireen löytänyttä herraa kohtasivat. Kesän rajuin ukonilma iski Tarinaan päin ajellessa Kallansilloilla. Kentälle saavuttua säätila oli onneksi lauhtunut tavalliseksi trooppiseksi myrskyksi. Ensimmäisellä väylällä molempien avaus varmoin ottein out of bounds. Ensimmäinen reikä jää kuitenkin Pölkille kuten myös kolme seuraavaa reikää saaden vankan johtoaseman. Sateen tauotessa ja puuskittaisen tuulen ilmaantuessa peliin Keränen löytää etuysin lopulla isomman vaihteen silmään ja vaikeissa olosuhteissa tuo pelin tasoihin väylälle 10 mennessä. Väylällä 11 Keräsen lähestymislyönnissä kohtalo kuitenkin puuttuu jälleen peliin ja pallo soketin saattelemana outtiin. Tämä reikä Pölkille kuten myös väylä 12 ja tilanne on jälleen 2 up. Tuon jälkeen edetään tasaisissa tunnelmissa kunnes väylällä 17 Keräsen lähipeli yskähtelee ja ottelu saadaan käteltyä 3/1 tilanteessa. Taistelu ja myrsky lakkavat samalla kellonlyömällä.

25.7.2018 UT, Hattunen K vs Karjalainen M, 4/2

Lämpötila +28, pilvetön taivas, etelätuuli 2 m/s. Ei ihan normaali suomalainen keli. Onneksi molemmat ovat saunoneet paljon, niin kova kuumuuskaan ei haitannut pelaajia.

Lähtötilanteessa Kimmolle 2 lyöntiä eteen. Peli alkoi tasaisissa merkeissä. Aina 12:lle väylälle saakka ero oli enimmillään +1 jommalle kummalle. Väylällä 13 Mika lyö väylälyönnin outiin ja samoin väylällä 14 Mikan avauslyönti epäonnistuu, minkä turvin ero kasvaa +2:n Kimmolle. Väylillä 15 ja 16 käydään tasainen taistelu, jotka kääntyvät Kimmon eduksi ja näin peli ratkeaa.

Kiitos Mikalle leppoisasta pelistä.

21.6.2018 UT, Hattunen K vs Polvinen V-M, 3/2

Lähtötilanteessa Kimmolle 3 lyöntiä eteen. Vellu vei ensimmäisen reiän vakuuttavasti parilla, mutta sen jälkeen Vellun avaukset alkoivat takkuilemaan ja se antoi Kimmolle mahdollisuudet voittoon usealla reiällä. Kimmo pääsikin jo parhaimmillaan 4 up tilanteeseen ja kun muutama reikä tasattiin, niin 16 reiällä peli päättyi kättelyihin. Vellulle kiitokset rennosta kisasta.

13.7.2018 UT, Vainio P vs Varis N, 6/5

Ninan hurjasta kunnosta oli kantautunut huhuja – myös triathlon ja seuranreikäpeliottelut oli mainittu. Nina heittää löylyä lauteille kysymällä vanhalta mieheltä miltä tiiltä hän haluaa pelata. Meinasin vastata, että mustilta, mutta sitten kokosin rohkeuteni ja kakistelin, että ”olkoon nyt sitten keltainen 58”. Seuraksi otteluun tulivat perhe Korhonen ja mies pyörsi päätöksensä ja suostui pelaaman myös 58:lta. Vähän aprikoin kuinka kierros tulee etenemään, kun perheen 75-vuotias rouva oli vasta aloittanut golfin. Mutta hyvinhän se meni, kenttä oli täysi eikä kenelläkään ollut kiire minnekään. Peliaikakin oli lopulta vain vähän yli 4 tuntia.  Aluksi sovittiin, että vaikka on eri tiit niin reiän voittaja avaa ensin niin kuin reikäpeliin kuuluu. Ottelu pelattiin ilman tasoituksia UT:llä.

Ykkösväylän avaukset molemmilta jännityksestä vasemmalle raffiin, mistä hyvät välilyönnit ja saatiin kuin saatiinkin perusparit.

Kakkosella Nina kahdella griinillä oikealle puiden taakse karanneesta avauksesta huolimatta, Pauli bunkkerin kautta kolmella. Pauli puttaa kupin reunalle ja Nina pyytää merkkaamaan. Ninan oma birdieputti ohi ja Pauli ei anna lyhyttä puttia, kun oli itse joutunut merkkaamaan omansa, niin Ninan paluuputti menee ohi ja reikä bogeilla tasan.

Par 3 – Nina avaus lipun yläpuolelle alamäki puttiin - par, Pauli alapuolelle ylämäki puttiin – birdie. 1 up Paulille. 

 Nelosella molemmat kolmannella griinillä, mutta Pauli lähestyminen 4 m:n, mistä par. 2 up.

Par 3 5 - Pauli avaa forelle lipuntasolle, Nina veteen, mistä taistelee bogeyn, mutta Pauli puttaa helpon parin. 3 up.

UT6:lla  molemmille peruspar hyvillä lähestymisillä.

UT 7, edelleenkään Ninan avaus ei ole aivan kohdallaan ja molemmilla pitkä lähestyminen. Pauli pääsee griinille, mistä kaksi puttia Ninan lähestymisen epäonnistuessa. Tilanne jo 4 up Paulille.

Par 5llä kahdeksalla Ninalle melkoinen etumatka ja se näkyy nyt vielä hyvän draivin turvin –Paulilla matkaa 250 m, Ninalla vajaa 200 m. Pauli panee kaiken peliin ja saa hädin tuskin 50 m lyönnin. Ja kun seuraavakin on samanlainen niin Nina näkee tilaisuutensa tulee – hyvä kakkoslyönti alle 50 m griinistä. Pauli saa lopultakin koottua itsensä ja lähestyminen 5 m:n lipusta. Nina lyö kylkkärin ja pallo griinin taakse kukkulalle, mistä ensin  yksi söpsö ja sitten forelta pallo lipputankoon ja kupin viereen. Kaiken seikkailun jälkeen reikää tarjotaan Paulille ja päättäväinen putti pari metriä pitkäksi – paluu putti kuitenkin kuppiin ja reikä tasan.

Par 3 9, molemmat griinillä, Ninalla sivualarinne putti ja ohi, mutta Pauli panee omansa sisään ja tekee päivän toisen birdien. Paulille 5 up.

Väyläkioskia jo kaivattiin kuumuudessa ja Paulin hyvin menneet avaukset hieman ripsahavat – tosin onnekkaasti. Suorana oikealle mennyt avaus menee väyläbunkkerin takana olevalle kukkulan päälle, Nina on puolestaan keskellä väylää, mistä lyö lipun ohi pitkäksi griinin takaosaan, kun taas Paulilla on suora linja lipulle ja lähestyminen onnistuu lipun alapuolelle 4 m:n. Nina puttailee sivurinteessä kolme kertaa, kun Pauli tekee varman parin. Nyt  6 up.

Kahvien ja voileipien jälkeen väylä 11 Ninalla hieman epäonnistunut avaus vasemmalle ja kun Paulikin on väylältä pois oikealla tarvitsevat molemmat kaksi lyöntiä griinille ja tuloksena bogit.

Väylällä 12 molemmilla hyvät avaukset ja toiset griinillä. Nina puttaa ensin oman alamäki puttinsa kupin reunalle, Paulilla samasta suunnasta mahdollisuus ratkaista ottelu, mutta birdie pyörähtää kupin reunasta ja kun puolimetrinen paluuputtikin menee ohi, voittaa Nina reiän. 5 up Paulille.

Väylä 13, Ninalla 100 m etumatkaa, mutta avaus karkaa kauas oikealle naapuriväylän tiiboksin taakse. Molemmat kakkosella n 160 m:n. Paulin lähestyminen ensin  forelle muutamaan metriin lipusta, Nina lyö oman lähestymisensä veteen. Ottelu alkaa olla taputeltu, Paulille par, Ninalle tupla. Ottelu Paulille 6/5.

Kiitos Ninalle hyvästä seurasta ja mukavasta ja urheilullisesta ottelusta, joka tällä kertaa päättyi näin.

Tässä ottelun reikäkohtaiset tulokset kokeilussa olevan ranneihärpäkkeen (ei ole hankittu golfin takia) tilastoimana – taisin putata aika hyvin väylää 12 lukuun ottamatta ja ehkä myös 7 ja 8 olisivat voineet upota. Tai olisiko se ollut niin, että tsippasin hyvin, kun ei noita GIRä kuitenkaan ollut  niin hirveän paljon. Alla myös kuva Pauli päätösväylän lyönneistä.

10.7.2018 VT Mäkelä vs Savolainen 1/0

Paahteinen heinäkuinen poutasää oli kuumempi kuin kaksikon mittely. Sakari ’Bomber’ oli lomajakson aikana kerännyt kunnioitettavan määrän kierroksia, mutta valitteli stabiliteetinpuutetta.  Teppo lähti hyvin odotuksin kun alla oli kelvoton kierros, jolloin mikään ei toiminut eikä syy ollut ollut sateessa. Parilla aloittanut Sakari vie 1. reiän. Tämän jälkeen seurasi vaiherikasta kamppailua tasaväkisesti, jonka tasoa vierestä seurannut Heikki Kröger kuvaili kisajännityksen värittämäksi.  Takametsiin mentäessä peli tasan ja Mäkelä siirtyi safety-vaihteelle ja availi useita väyliä rauta 4:lla, joka ei kyllä peliä ainakaan parantanut.  Sakari pommitti varmasti väylää johtaen yhdellä kunnes Teppo tasoitti 14. väylän bogilla, joka oli alkanut oik. metsästä.  15. reikä meni selkeästi Sakelle, joka siirtyi kolmannen kerran keulaan.  Bermudaan ekalla honorissa tiiannut odottelun hermostuttama Sakari kiskaisi lyhyeksi kummun laelle, josta oli haastava matka puiden yli viheriölle ja päätyi bunkkeriin, josta olisi pitänyt tehdä up&down tasoitusta varten, mutta onnistuneella parilla Teppo  tasoitti. Kaksi väylää jäljellä ja tunnelma kuin jalkapallon MM-kisan rankkareissa – tässä voi käydä kuinka tahansa!  Bogeilla 17. reikä tasan ja viimeisellä Tepolla pitkä avaus jätti 135 mm lipulle, josta ongelmitta viheriön kanttiin. Bomber yritti pitkää vedenylitystä, joka päättyi kiroiluun. Jatkopallo vielä hiekalle, josta ratkaiseva soketti viimeisteli pannukakun . Tänään ei juhlittu loistokkailla suorituksilla, totesimme kättelyn yhteydessä.

Vaihtuvan mestarin taika pitää! Viime vuoden mestari Lauri Karttunen joutui taipumaan, otteluraportti allla.

11.7.2018 VT Vehviläinen vs Karttunen 1/0

+26°c lämmössä pelatussa ottelusta ei tapahtumat loppuneet kesken. Kokenut karttunen aloitti kovaa ja oli jo 12 väylän kohdalla 4up. 13 väylän jälkee aloitti vehviläinen kirinsä, pelaten loput 6 väylää todella agressiivisesti voittaen kyseisitä väylistä 5 ja etenemällä jatkoon luvuin 1/0

 10.7.2018 UT Karjalainen vs Horttanainen 3/2

Täydellisessä iltakelissä, Horttanaiselle 3 väylällä tasoitus. Horttanainen laittaa hetia alussa kaikki peliin - par, birdie, par, bogey ja 3 up. 8. väylän paarilla tilanne jo 4 up Horttanaiselle. 

Tässä vaiheessa 30 vuoden tahkoaminen näillä kentillä antoi yliotteen Karjalaiselle ja hyvien puttien turvin takaysi oli yhtä juhlaa. Väylällä 16 kättelyt, vaikka Horttanaisen tasoitusreikä. 

Kiitos  miellyttävästä pelikierroksesta.

9.7.2018 UT Kokkarinen vs Kurola 1/0 

Aurinkoinen, kesäinen ilta, lämpöäkin yli 20 astetta. Joukolle  tasoituksiin liittyen 4 lyöntiä etua vaikeimmilla väylillä, jolla ratkaiseva vaikutus tulokseen. Vaiherikasta peliä ja välillä Jounin näyttäviä, pitkiä draiveja. Väyläkioskille mentiin tasatilanteessa. Väyläkioskin jälkeen Jouni pääsi uudelleen 2 up tilanteeseen, mutta sitten yllättäen tilanne tasoittui, niin että väylällä 17 tilanne 1 up Joukolle. Tilanne säilyi, kun väylällä 18 Joukon pallo pomppi onnekkaammin ja väylä tasattiin.

4.7.2018 UT Pölkki vs Huopio 2/0

4.7 ihanteellisessa 20 asteen auringon paisteessa pelattiin Huopio vs. Pölkki Uudella Tarinalla. Pölkille kuudelta reiältä tasoitusta. Huopio aloittaa varmoilla otteilla kolmen reiän par-putkella. Peli säilyy tasaisena koko kierroksen eikä kumpikaan pääse yli yhden reiän johtoon. Väyläkioskille Pölkki tulee 1 up johdossa kasiväylän birdien ansiosta. Väyläkioskilla Sandelsin kolmosoluet käteen ja ilmeisesti näistä virkistyneenä Huopio jatkaa jälleen takuuvarmasti kahdella parilla siirtyen johtoon. Viimeiselle väylälle lähdetään Pölkin johtaessa 1 up. Tälle reiälle molemmat pelaavat bogeyn ja näin ollen tasoitusreiän turvin Pölkki jatkoon tuloksella 2/0. Reippaat kättelyt pelin päätteeksi

1.7.2018 Pölkki vs Pukkila 5/3

28.6.2018 Keränen vs Kettunen 1/0

Taistelu on tauonnut ja tiukan kamppailun päätteeksi nousi Keränen voittoon kokeneempaa kettua vastaan. Viimeiselle viheriölle asti mentiin ja se tasattiin bogeilla jolloin 17 väylän par upotus tasatilanteessa bogia vastaan koitui elintärkeäksi. Suuria urotekoja ei kumpikaan taistelija tehnyt vaan tasaisen varmaa tulosta alusta loppuun asti.

20.6.2018 VT Horttanainen vs Kröger 2/0

20.6 pelattiin tuulessa ja auringonpaisteessa Kröger- Horttanainen match play. Tulos Horttanainen 2 up.

18.6.2018 VT Vehviläinen vs Vainio A 2/0 

Myöhäisilmoittautuja Vehviläinen siirtyi etu-ysin aikana useaan kertaan yhden reijän etulyöntiasemaan. Ennakkosuosikkina peliin lähtenyt Vainio tasoitti pelin aina kunnes vihdoin väylällä 12 siirtyi ensimmäistä kertaa johtoon. Vainio kasvatti johtoaan väylällä 14 jo kahdella. Vehviläinen ei kuitenkaan luovuttanut vaan vei nimiinsä 4 viimeistä väylää hieman onneakin vaatineilla lyönneillä ja lopulta ottelun nimiinsä 2-0.

31.5 Kaavio arvottu, pelit käyntiin!

20.5.2018 Hyvää kevättä golffarit!

on jälleen aika ilmoittautua kauden läpi pelattavaan työyhteisömme Golf reikäpeli turnaukseen. Asiaan aiemmin vihkiytymättömille avautuu arkistot- ja kappale kiehtovaa lajihistoriaa osoitteesta kultainenkannu.net/. Viime kaudella väkeviä otteita esittänyt rookie Sami Hård käveli läpi koko kaavion kohdatakseen finaaleista tutun kestomenestyjän Petri Venesmaan, jolta kuitenkin edelleen oli Kultaisen Kannun mestaruus puuttunut. Sami ei vastustajaansa säälinyt vaan vei finaalinkin nimiinsä. Tämä kirvelevä tappio sai puolestaan Petrin lopullisesti vetäytymään turnauksesta ja koko KYS:stä. Tuoreen mestarin päänahka on varmasti monen vanhan konkarin mielessä kun taistelupareja ryhdytään jälleen arpomaan ilmoittautumisajan päätyttyä 27.5. Ilmoittautumiset allekirjoittaneen s-postiin! Ensimmäinen kierros käynnistynee heti tämän jälkeen. Vinkatkaa työkavereillekin kisasta, kaikki rohkeasti mukaan